top of page

Over ons

IMG_0159.JPG

Onder leiding van chef-kok Pieter Stijnen kookt een team van jonge gepassioneerde koks op een creatieve en vernieuwende manier frisse, pure en verse gerechten.  Wij werken met verse en kwalitatief hoogstaande producten waaronder kruiden, eetbare bloemen en groenten uit de moestuin. De wijnkaart biedt een uitgebreid en kwalitatief assortiment wijnen vanuit onze wijnkelder. 

Als exclusief vergader- en training locatie biedt de Ridderhof drie privé ruimtes: de Opkamer, de serre en de stal.  De authentieke en sfeervolle opkamer  is geschikt voor vergaderingen of private dining tot 17 personen. De Serre is een exclusieve ruimte en is geschikt voor groepen tot 50 personen voor zakelijke bijeenkomsten en private dining.  De Stal is geschikt voor 120 personen. Verras uw gasten in een eigen privé ruimte met een unieke culinaire ervaring!

Bij De Ridderhof draait alles om puurheid, authenticiteit en kwaliteit; lekker en stijlvol uit eten in een ontspannen en vriendelijke sfeer. Basis is de Franse keuken met een modern accent. Alles is huisgemaakt en er wordt met de seizoenen meegekookt. De gastvrije brigade staat zes dagen per week voor u klaar

bottom of page